GUAM TOURMALINE FANGODOCCIA TERMICO

GUAM TOURMALINE FANGODOCCIA TERMICO

Хит производ кај мажите ширум Европа! 👑 GUAM TOURMALINE FANGODOCCIA TERMICO 👑 го користат жени и мажи, а најпопуларен е меѓу спортисти и физички активни, затоа што ја ублажува мускулната болка и тензија, а притоа ги топи масните наслаги. 🔥Доволни се само 3 до 10 минути за време на туширање по вежбањето. 🔥Овој моќен елиминатор на масти и активатор на микроциркулација за кратко време дава одлични резултати. Не е потребно обмотување во фолија. 🔥Најпродаваниот производ од FIR колекцијата, популарно наречен КРАЛОТ ТУРМАЛИН, има неверојатен, интензивен ефект врз масните наслаги , насочувајќи ја телесната топлината назад кон подкожните слоеви во форма на инфрацрвени зраци што активно делуваат во топењето на мастите.

Производот е идеален да го користи еден пар истовремено. За него и за неа. Содржи активни состојки на морските алги Guam и чист микронизиран минерал турмалин.

Обратете ни се во inbox за совет од стручно сертифицирано лице за Guam!
#guam #guamFIR #guamforcouples

Leave a Reply