ДРЕНАЖНИ ПРЕПАРАТИ

Антицелулитен стик со дренажен ефект

Антицелулитен стик со дренажен ефект

Освен останатите состојки во својот состав има имплементирано голема количина на морска сол, која делува одлично кај оние кои што имаат проблем со задршка на вода во поткожното ткиво.

Екстрактот од дрвото од горчлив портокал е култивиран во некои европски земји и во медицината се користи првенствено за подобрување на циркулацијата. Guam стикот против целулит е уште еден од нашите производи што ги користи благодетите од неговиот плод со цел стимулирање на микроциркулација под кожата и намалување на целулитот.

Guam стикот има навистина едноставна и практична примена: лесно лизга и се нанесува на кожата, чинејќи блага масажа и обезбедувајќи брза апсорпција на активните супстанции.

Фанго дрен крема топла

Фанго дрен крема топла

Интензивен ноќен препарат кој делува во текот на спиењето. Ги дренира вишокот течности од поткожното ткиво. Со својата ексклузивна формулаодМорска сол, GUAM алги, ruscus aculeatus, кофеин и есенцијални маслапридонесуваактивна елиминација на водаи интензивно третирање на местата зафатени со целулит. Производот содржи голема количина на морска сол. Доколку неколку часа по апликацијата иматеостаток од бела кора на кожата слободно измијте ја.

Начин на употреба: Нанесете на критичните делови, зглобови и нозе. Масирајтенежно. Наутро измијте го препаратот.

Дренажен пилинг путер

Дренажен пилинг путер

Хранлив пилинг кој што ги отстранувамртвите клетки од кожата и ја поттикнува обновата на нови клетки и ја ревитализира кожата. Збогатен со масла, омега3, алги, витамини А, Б, Ц и Д, минерали, цинг, магнезиум и калциум. Идеален како третман со кој се подготвува кожата и делото за третман Гуам кал од алги. Начин на употреба: Се нанесува на кожата со кружни движења нежно се масира 5-10 минути, потоа се отстранува со влажни крпи или туширање.