КОНФЕКЦИЈА

Хеланки три четврт
Табела со големини

Хеланки три четврт! IL LEGGINGS PINOCCHIETTO!

Хеланки кои се идеални за претстојниот период!

Го нормализираат тонусот на кожата и ја враќаат еластичноста, поради големата количина на кристали од сода и биоактивни алги во самата ткаенина!

  • го редуцираат целулитот
  • ја подобруваат циркулацијата
  • обликуваат
  • го нормализираат тонусот на кожата

Микрофибер со полиамид кој ја апсорбира топлината од телото и ја враќа назад во вид на инфрацрвени зраци!

Начин на употреба: идеалнида ги носите во текот на вежбањето или во движење. Можете да ги носите под облеката, или како дел од секојдневниот спортски out fit

Достапни броеви: S – M (42-44) , L – XL(46-50).

Push up хеланки, за подигање на задник
Табела со големини

Guam push-up хеланки

Guam push-up хеланки кои се направени со најнова технологија EMANATES, попознато како „паметна ткаенина“. Во самата ткаенина од која се направени хеланките содржани се биоактивни минерални кристали коија апсорбираат топлината од човечкото тело и ја ослободуваат во форма на инфрацрвени зраци (FIR) . Далечните инфрацрвени зраци се електромагнетни бранови се од суштинско значење за нашето благосостојба и се користат во медицинската терапија.

Биоактивните кристални минерали ја подобруваат микроциркулацијата во кожата, а уникатниот дизајн на хеланките го обликува и подигазадникот.

Нашите клиентки ги обожуваат, затоа што Guam хеланките се најудобното и најбезгрижно намалување на целулитот и масните наслаги.

илоти со кофеин за задник, колкови и стомак
Табела со големини

Guam килоти со кофеин!

Практични и удобни за обликување на задникот, стомакот и колковите. Содржат биоактивни минерални кристали од Guam алги во составот на ткаенината, што ја апсорбираат топлината на телото и ја враќаат во форма на инфрацрвени зраци што пак стимулираат разбивање на масното поткожно ткиво. Ја зголемуваат циркулацијата, го обликуваат телото и ја затегнуваат кожата, со што го редуцираат целулитот и на најкритичните регии. Идеални за носење под секојдневната облека, како и под спортската облека за време на физички активности.
Килоти за масажа за задник и нозе
Табела со големини

Guam килоти за масажа

Практични и удобни за обликување на задникот, стомакот и колковите. Содржат биоактивни минерални кристали од Guam алги во составот на ткаенината, што ја апсорбираат топлината на телото и ја враќаат во форма на инфрацрвени зраци што пак стимулираат разбивање на масното поткожно ткиво. Ја зголемуваат циркулацијата, го обликуваат телото и ја затегнуваат кожата, со што го редуцираат целулитот и на најкритичните регии. Идеални за носење под секојдневната облека, како и под спортската облека за време на физички активности. Самиот материјал ја стимулирајќи ја микроциркулацијата во вид на блага масажа.