Guam тестирање на ефикасност

Guam тестирање на ефикасност

6,5 cm во обем за само две недели! Нашата избраничка од Guam Challenge напредува многу здраво и етапно! По втората недела третмани од страна на нашиот стручен тим, намали 6.5 cm во обем во пределот на струкот и стомакот. Сегa е забележливо затегната и измазнета и кожата на нозете, а во пределот на бутовите целулитот е значително намален, благодарение на третманите со Guam FIR Rapido кал со морски алги и етерични масла за дренажна масажа.
За третирање на пределот на стомакот и понатаму користиме Guam Panchia i Girovita. А за намалување на отокот и задршката на течности во целото тело тука е Guam con alga Artica.
Резултатите се веднаш воочливи, а ние сме презадоволни од постигнатото!

Leave a Reply