По 40тата

Кога ќе ја поминеме 40тата најголемата промена на кожата ја приметуваме на вратот и деколтето, тие ги издаваат годините 😄 За да се ублажат и успорат промените секогаш користете креми,…

Continue Reading

Активен ден

Добро утро, Од летен и зимски одмор преферирам зимски. Сакам денот да биде полн со активности, скијање а потоа базен со топла термална вода, и секако дружење со пријателите. Денот…

Continue Reading

Верона

Градот Верона и неговата околина првенствено се познати по Шекспировото дело Ромео и Јулија, по „Арена ди Верона“, по производство на одлични маслинови масла и вина од кои се издвојува…

Continue Reading

„Паметни“ хеланки

Многу ги сакам овие „паметни“ хеланки на Guam Macedonia... Додека вежбам во нив тие со своите состојки вметнати во ткаенината делуваат на целулитот и масните наслаги . Совршено 💪❤💥 Сакам…

Continue Reading

Војна на целулитот

Решив да им објавам војна на целулитот, масните наслаги и опуштениот тонус, со мојот моќен сојузник кремите на Guam Macedonia . Крема за осетливи делови со капилари и вени, крема…

Continue Reading