Резултати од користење ТУРМАЛИН кал за туширање + ФАНГО крема турмалин

Резултати од користење ТУРМАЛИН кал за туширање + ФАНГО крема турмалин

Времетраење на третирање: 25 дена

СЕУШТЕ ПРВ ПРОИЗВОД ВО ПРОДАЖБА, КАКО КАЈ НАС ТАКА И НА ГЛОБАЛНО НИВО!
МНОГУМИНА ОД ВАС ГО КОРИСТАТ!
ДАЛИ БИ ГО СПОДЕЛИЛЕ ЈАВНО ВАШЕТО ИСКУСТВО СО ОВОЈ НЕВЕРОЈАТЕН ПРОИЗВОД?
Кралот ТУРМАЛИН меѓу производите од последната колекција! 👑👑👑
👑 GUAM TOURMALINE FANGODOCCIA TERMICO 👑
Моќен елиминатор на масти и тврдокорен целулит што се практикува кратко и едноставно. Доволни се само 3 до 10 минути за време на туширање и антицелулитниот третман е завршен. Не е потребно обмотување во фолија.
Овој најпродаван производ од FIR колекцијата има неверојатен, интензивен ефект врз целулитот, насочувајќи ја телесната топлината назад кон подкожните слоеви во форма на инфрацрвени зраци што го предизвикуваат топењето на мастите.
Со само 3 минути во текот на туширањето добивате ефект како 2 часовни антицелулитни масажи и најпосакувана мазна кожа.
Производот содржи антицелулитни активни состојки на морските алги Guam и чист микронизиран минерал турмалин.

Leave a Reply