Фанго гел со нано технологија

Фанго гел со нано технологија

Производ кој е активен на пазарот од ЈУНИ 2019, а веќе добитник на престижна награда во Русија❗

ФАНГО ГЕЛ СО НАНО ТЕХНОЛОГИЈА! ИНОВАЦИЈА НА 2019!
ЕКСТРЕМЕН РЕДУКТОР НА МАСНИ НАСЛАГИ И ЦЕЛУЛИТ ❗❗❗ Има силен антицелулитен ефект – Има директен ефект против локализираните масни наслаги, овозможува да се поправат формите на телото – брзо се апсорбира, не останува на кожата – може да предизвика мало црвенило и затоплување на кожата – Содржи GUAM алги, липоактивни наносфери и кофеин. – го активира процесот на липолиза. Иновативната технологија за испорака на активни супстанции обезбедува насочено влегување во масните клетки на „работната“ компонента. Со помош на липоактивни наносфери со дијаметар од 220 нанометри, се гарантира дирекно дејство на масните клетки, забавувајќи го процесот на формирање на нови масни клетки и маснотии.

Фанго гел со нано технологија

🌺ПРЕДНОСТ: ДОЗВОЛЕНО ЗА УПОТРЕБА КАЈ ОНИЕ СО ПРОБЛЕМАТИЧНИ ВЕНИ И КАПИЛАРИ ❗ Не се препорачува во периодот на бременост и лактација

Leave a Reply