Сет за вежбање

Сет за вежбање

ДОСТАПЕН!!! МОДЕРЕН, КОМФОРЕН СЕТ ЗА ВЕЖБАЊЕ 💥ТОП+ХЕЛАНКИ 💥

Специјално изработен сет со Микромеш технологија, која овозможува дишење на кожата преку ткаенината и брзо сушење на самиот материјал.
Топ со микрокапсулирани алги збогатен со витамин Е , кој е силен антиоксидант и превенира стареење и ја затегнува кожата. Активните состојки од алги се активни неколку недели , а ткаенината поради прецизната технологија по која е изработена е ТРАЈНА.

Сет за вежбање
Хеканките се изработени на принцип Микромеш технологија, инкапсулирани алги Гуам и 63%Емана (технолигија со која топлината се враќа назад во вид на инфрацрвени зраци назад во поткожното ткиво и прави редукција на целулитот и масните наслаги.
Начин на употреба: можете да ги носите во текот на вежбање или во движење.
Начин на оддржување: Се перат 40 степени.

Leave a Reply