Редуктори на масни наслаги

PATCHES PANCIA E FIANCHI

PATCHES PANCIA E FIANCHI - ЛЕПЕНКИОД ТУРМАЛИН (FIR) ЗА КРИТИЧНИ ДЕЛОВИ НА ТЕЛОТО (СТОМАК, СТРУК)

Интензивно и таргетирано делување на критичните места цели 8ч!

Формула со интензивната компонента од TORMALINE и бенефит од сопствената топлина од телото, која со рефлексија делува на принцип на инфрацрвени зраци!

Лепенката ја поставувате на критичната регија откако кожата е убаво исчистена и сува. Третманот се прави исклучиво во текот на спиењето, кога телото е во мирување. Убаво ја лепите и оставате да делува 8ч.

Во текот на носењето нормална е појава на црвенило, пецкање и чешање!

Третманот се препорачува 2 пати неделно!

Активна ФАНГО дневна крема Planktigyn - липоактивна

Активна ФАНГО дневна крема Planktigyn - липоактивна

Фанго крема липоактивнаGUAMсо основа наГуам алги, збогатени со калциум и со кафеави алги Ascophyllum nodosum. Производ со интензивен липоактивен ефект, интензивно загревање и топење на масти. Се препорачува да се комбинираат сотретманкал наGUAM, односно во деновите кога не се прави третманот со кал да се третира со кремата. Фанго дрен кремата може да се користи и независно од третманот со кал, во текот на вежбањето и во текот на денот. Антиоксидантите прават видлива промена на телото после 2 месеци секојдневно користење.

Начин на употреба: FANGOCREMA ДРЕН кал КРЕМ комплетно се апсорбира вокожата без да оставиникакви траги. Пожелно е да ја нанесетесо блага масажа на критичните делови. Поради силното делување ке забележите интензивно црвенило и печење на кожата. Тоа е сосем нормално, но производот на почеток аплицирајте го во мали количини за постепено да се навикне телото на липоактивното дејство.