Нега на коса

GUAM Upker Кристали за коса

GUAM Upker Кристали за коса

Без плакнење, не се измиваат, капки занегување, реструктуирање и стимулирање на заштитните својства на косата. Не ја мастат косата и не ја прават тешка, останува лелеава во текот на целиот ден. Алги, Argan масло илен. Овие скапоцени масла ја заштитуваат косата од влага и од надворешни влијанија. Исто така се практикуваат за пред и после изложување на сонце, како би се постигнала целосна заштита во текот на целиот ден, особено во летниот период.

Начин на употреба

На влажна коса: нанесете неколку капки и убаво измасирајте ги врвовите на косата.

На сува коса: нанесете неколку капки и убаво измасирајте ги врвовите на косата

Лосион против опаѓање на коса

Лосион против опаѓање на коса

Wakame алги и Fucus, заедно со етерични масла од рузмарин и ѓумбир, амино киселини и млечни протеини, моќна комбинација која што го спречува опагањето на косата и ја зајакнува структурата на стеблото на влакното. Ја чисти и освежува.

Начиннаупотреба

Лосионот се нанесувасо посебна пинцетанаскалпот. После нанесувањето лосионотне се измива.

Се препорачува во текот на третманот:

Интензивна терапија: една апликација на ден, најмалку два месеци.

UPKER Реструктуринг маска

UPKER Реструктуринг маска (интензивна маска за сува коса)

Длабоко навлажнувачки ефект. И дава на косата интензивен сјај. Оваа маска за коса содржи алги Wakame збогатенисо GUAM алги, шеа путер, Argan масло и други состојки за реструктуирање совисока моќност. Дава силна хидратација на косата, лесно сечешла, чувство намекост со волумен ефект, ија прави исклучително свиленкаста на допир. Ја подобрува структуратаи го задржува сјајот на косатавоедно штитејки ја од надворешни влијанија.

Начин на употреба: се нанесува на целата должина на косата (препорачливо е да се исчешла косата додека има маска) , оставате да делува 2-3 минути потоа измивате

Шампон Frequent Use – шампон за волумен

Шампон Frequent Use – шампон за волумен

Шампон за сите типови коса. Благ шампон, ја храни, не ја суши косата и дава волумен. Основата одалги Wakame, пченица, соја протеини, ја покривакосата со невидлива заштитна обвивка. во составот се додадени екстракти од капини што ја прават косаталесна за расчешлување. Идеален за оние кои што спортуваат и често ја мијат косата.

Начин на упротреба: Нанесете на мокра коса и исплакнете.