Антицелулитни препарати

Антицелулитна крема

АНТИЦЕЛУЛИТНА КРЕМА

Брзо се апсорбира и е одличен антицелулитен третман на телото. Успешно ја подобрува циркулацијата и го редуцира целулитот.

Внимателно одбраните состојки GUAM алги, растителни екстракти, бреза, костен, навлажнувачки фактор, етерично масло од лимон и витамин Е,
го прават производот високо ефикасен, лесен за употреба. Брзо се апсорбира и не остава траги на облеката. Идеален за домашна употреба и за професионална.

Начин на употреба: нанесувате од кремата и нежно масирате се додека комплетно не се апсорбира во кожата.

Ладен антицелулитен гел од алги

Ладен антицелулитен гел од алги

Идеален за завршен третман после било кој третман со кал на Гуам, или како индивидуален третман.

Ја тонира кожата и ја освежува, правејќи заштитен филм од хранливи состојки

  • Длабински ја хидрира
  • Го враќа тонусот и ја измазнува
  • Лесно се впива и не масти

Идеален за користење кај оние со проблематични вени и капилари

Идеален за користење во летниот период.

Антицелулитен стик со топло ладен ефект

Антицелулитен стик со топло ладен ефект

Екстрактот од дрвото од горчлив портокал е култивиран во некои европски земји и во медицината се користи првенствено за подобрување на циркулацијата. Guam стикот против целулит е уште еден од нашите производи што ги користи благодетите од неговиот плод со цел стимулирање на микроциркулација под кожата и намалување на целулитот.

Guam стикот има навистина едноставна и практична примена: лесно лизга и се нанесува на кожата, чинејќи блага масажа и обезбедувајќи брза апсорпција на активните супстанции.

Антицелулитен стик ладен ефект (процес на биоактивација)

Антицелулитен стик ладен ефект (процес на биоактивација)

Екстрактот од дрвото од горчлив портокал е култивиран во некои европски земји и во медицината се користи првенствено за подобрување на циркулацијата. Guam стикот против целулит е уште еден од нашите производи што ги користи благодетите од неговиот плод со цел стимулирање на микроциркулација под кожата и намалување на целулитот.

Guam стикот има навистина едноставна и практична примена: лесно лизга и се нанесува на кожата, чинејќи блага масажа и обезбедувајќи брза апсорпција на активните супстанции.

Дуо антицелулитна ладна крема

Дуо антицелулитна ладна крема

Препаратот содржигликоаминоглуканикој го потикнуваат активното делување на хијалуронската киселина. Навлегуваат длабоко во сврзното ткиво со што прават комплетно рехидрирањеи спречуваат задршка на вода. Содржи Гуам алги, gelidium Cartilagineum, ладен комплексодесенцијални масла и морска вода од Noitmoutier. Совршенаформула против целулит и масни наслаги. Идеален препарат залетниот период.

Начина на употреба: масирајте на посакуваните места(критичните делови зафатени со масни наслаги и целѕлит) , се додека комплетно не се апсорбира кремата.