По 40тата

По 40тата

Кога ќе ја поминеме 40тата најголемата промена на кожата ја приметуваме на вратот и деколтето, тие ги издаваат годините 😄

За да се ублажат и успорат промените секогаш користете креми, избегнувајте директно излагање на сонце, јадете овошје и зеленчук.

Јас ја користам кремата на GUAM Guam Macedonia , наменета специјално за врат и деколте која ја мазни и хидрира кожата.

Leave a Reply