„Паметни“ хеланки

„Паметни“ хеланки

Многу ги сакам овие „паметни“ хеланки на Guam Macedonia… Додека вежбам во нив тие со своите состојки вметнати во ткаенината делуваат на целулитот и масните наслаги . Совршено 💪❤💥

Сакам да вежбам најмногу поради менталното здравје..ме ослободува од стресот и напнатост, ми дава сила , позитивна енергија и животна радост. 🤸‍♂️🧘‍♂️🎾

А за другите бенефити од вежбањето да бидат подобри и побрзи ги користам во комбинација кремата activity day и “паметните хеланки” на Гуам 🤗

Leave a Reply