Одшто се направени „паметните“ хеланки на GUAM?

Одшто се направени „паметните“ хеланки на GUAM?

Во инбокс пристигаат прашања од што се направени „ПАМЕТНИТЕ“ ХЕЛАНКИ на ГУАМ?
Освен полиамид и еластин сите модели имаат минимум 60% ЕМАНА (во новиот модел дури рекордни 72%).
Во прилог сертификатот за ЕМАНА како единствена состојка која има способност за топење на масни наслаги и целулит, враќајќи ја вашата топлина од телото назад по пат на инфрацрвени зраци!

Паметните хеланки на GUAM

Паметните хеланки на GUAM

Паметните хеланки на GUAM
#emana #materijal #FIR #guamFIR #LEGGINGS

Leave a Reply