Неверојатна трансформација!

Неверојатна трансформација!

По само месец и пол, редовни третмани и масажи по шематски план, со GUAM кал за туширање и фангокрема турмалин – резултатите се повеќе од очекувани! Не е ни чудо што овие два производи од последната колекција се познати меѓу клиентите како „кралот и кралицата Турмалин“ 🖤🖤🖤
Ова се фотографии кои со дозовола од нашата клиентка ги објавуваме за да ви послужат како пролетна мотивација (smiley) Секој може да има фит тонирана става со GUAM!

Leave a Reply