Направете интензивен детокс!

Направете интензивен детокс!

НОВО од Guam!
Направете интензивен детокс на вашето тело ❗
Имате задршка на вода? 💧💦
Потребна ви е енергија?!
Сакате да се ослободите од токсините ?
Сакате да ги намалите килограмите ?
Guam го има вистинското решение ❗
BRITANNIA DIMA DREN додаток во исхраната!🌱💚🍃
Делува позитивно на општиот метаболизам благодарение на содржината на Алга Марина, подобрувајќи ги размената на клетките и елиминирајќи ги токсините . Содржи зелен чај, коприва, другар, ананас, бреза, ортосифон, Мелилото и Спиреја, растителни екстракти корисни за промовирање на дренажа на течности од телото. Исто така, содржи кофеин (5mg / 12ml) со липолитички ефект.
Содржината на кесичката се раствара во 1 литар вода и се пие во текот на денот.
❗Не се препорачува за деца , за време на бременост и доење.

Leave a Reply