Мали совети за големи резултати

Мали совети за големи резултати

Денес ќе ви представам крема за тело која ми е омилена, бидејки го враќа тонусот на кожата и ја обликува фигурата, посебно е делотворна доколку се комбинира со некоја физичка активност.

Сакам спорт, сакам и природа, а посебно сакам да се грижам за своето лице и тело со високо квалитетна козметика , бидејќи после 40тата година едноставно неможеме да си дозволиме импровизации .
Крема која ја користам пред спортување, дали е тоа зумба, пилатес, тенис или скијање е липоактивна GUAM Фанго Planktigyn крема Guam Macedonia со основа на Гуам алги, збогатени со калциум и со кафеави алги Ascophyllum nodosum. Во комбинација со спортска активност оваа крема ми го забрзува процесот на топење на масните наслаги и ми го враќа тонусот на кожата 💪
#Guam Macedonia,  #Гуам Козметика, #Мк Fanghi D’Alga Guam, #Гуам Козметика, #Мк Fanghi D’Alga Guam

Доволно е додека се тушираме 3 мин. да одвоиме за овој третман и нозете ќе ни се заблагодарат со помазен изглед и подобрен тонус.
Јас ја обожувам затоа и ја препорачувам❤

Leave a Reply