Мали совети за големи резултати

Мали совети за големи резултати

Пробав многу од производите на Гуам #guam_macedonia и сите даваат одлични резултати, но за мене најдобра е комбинацијата од кал и крема за возрасна кожа.

Сериозно ја препорачувам оваа комбинација за Дами над 40тата година посебно кај оние што веќе настапила менопаузата.

Дизајнирана специјално анти-целулитна формула ги корегира неправилностите на зрелата и опуштена кожа која веќе е резистентна на останати анти-целулитни препарати.

Мене нозете ми ги направи “путер” мазни !!! 🤩

Leave a Reply