Крема за потполнување и волумен (Римполпанте)

Крема за потполнување и волумен (Римполпанте)

Специјална формула за подигање на тонусот и истакнување на контурите на лицето. Спречува знаци на стареење и длабински хидрира. По нанесувањето имате чувство на благо затегнување (лифтинг ефект). Начин на употреба: се нанесува наутро и навечер на чиста кожа со кружни движења и тапкање.

Leave a Reply