Резултати од користење ТУРМАЛИН кал за туширање + ФАНГО крема турмалин

Времетраење на третирање: 25 дена СЕУШТЕ ПРВ ПРОИЗВОД ВО ПРОДАЖБА, КАКО КАЈ НАС ТАКА И НА ГЛОБАЛНО НИВО! МНОГУМИНА ОД ВАС ГО КОРИСТАТ! ДАЛИ БИ ГО СПОДЕЛИЛЕ ЈАВНО ВАШЕТО ИСКУСТВО…

Continue Reading

Ивана Павлаковиќ е новото заштитно лице на Guam Macedonia

Со голема гордост и особено задоволство објавуваме дека прекрасната, млада и талентирана актерка Ивана Павлаковиќ е новото заштитно лице на Guam Macedonia. Нејзиниот сензибилитет, ведрина и негувана убавина се трите…

Continue Reading

Која е вашата омилена кал?

Време за комплетно уживање и детокс 🤗🤗🤗. Лесни за употреба 🌈Видливи резултати веќе по третиот третман. 🌏Милион задоволни потрошувачи ширум светот ✴во нашата понуда:рапидо кал против масни наслаги и целулит…

Continue Reading