Активен ден

Активен ден

Добро утро,

Од летен и зимски одмор преферирам зимски. Сакам денот да биде полн со активности, скијање а потоа базен со топла термална вода, и секако дружење со пријателите.

Денот го започнувам со Guam кал со брзо дејство од 15 мин против целулит и масни наслаги, туш и потоа кремата Guam activity day за активен ден. Спремна сум за скијање!

Leave a Reply